Szállítási, fizetési módok

Házhozszállítást jelenleg magyarországi címre vállalunk. Ha más országba szeretnél rendelni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a shop@nordbees.hu e-mail címen vagy ide kattinva üzenhetsz nekünk.

A megrendelt termékek becsomagolását és szállításra történő átadását a WEBSHIPPY Magyarország Logisztikai és Szállítmányozási Kft. végzi.

Szállítási díj

A szállítási díj bármely szállítási mód választása esetén egységesen bruttó 1 490 Ft (27% ÁFÁ-t tartalmaz).

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett bruttó összértéke eléri a 30 000 Ft-ot.

Szállítási idő

A beérkező rendeléseket (kivéve előre utalásos fizetési mód választása esetén) - amennyiben a szállításhoz szükséges minden információ rendelkezésre áll - webáruházunk automatikusan továbbítja logisztikai partnerünk felé. A munkanapokon déli 12:00 óráig beérkező rendeléseket logisztikai partnerünk jellemzően aznap, de legkésőbb a rendelést követő munkanapon becsomagolja és kiszállításra átadja.
Előre utalásos fizetési mód választása esetén, a rendelés értékének bankszámlánkra történő hiánytalan beérkezését követően bízzuk meg logisztikai partnerünket a csomag összekészítésével és szállításra történő átadásával.
A kézbesítés magyarországi címre a csomag feladását követő 1-2 munkanapon belül várható.

Szállítási és fizetési módok részletes leírása

Szállítási módok

Házhozszállítás
A házhozszállítást a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. végzi.
GLS CsomagPont
Magyarországon több mint 800 GLS CsomagPont üzemel. A megrendelt terméket ezen csomagpontok egyikén is átveheted.
FOXPOST csomagautomata
Csomagodat átveheted a FOXPOST Zrt. által üzemeltetett csomagautomatából is. Ha ezt a szállítási módot választod, a megrendelés során lehetőséged lesz a Neked megfelelő átvevőhely kiválasztására.

Fizetési módok

Bankkártya online
Barion

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
Ha ezt a fizetési módot választod, akkor a rendelés utolsó lépéseként átirányítunk a Barion oldalára, ahol a kártyaadataidat megadva jóváhagyhatod a rendelés összegét. A Bariontól a bankkártya adatok webáruházunkhoz semmilyen körülmények között nem jutnak el. A Barion Zrt. 100%-os biztonsággal használható, magyar alapítású cég. További információ: https://www.barion.com/hu/tajekoztato-biztonsagos-online-fizetesrol

Utánvét
Ebben az esetben a rendelés végösszegét a csomag átvételekor egyenlíted ki. Házhozszállítás esetén közvetelenül a futárnak fizeted; csomagautomatába vagy csomagpontra kért rendelés esetén pedig az átvevőhelyen tudsz fizetni, az adott átvevőhelytől függően készpénzzel vagy bankkártyával.
PayPal™
PayPal

Webáruházunkban lehetőséged van PayPal™ fizetésre is. Ha ezt a fizetési módot választod, akkor a rendelés utolsó lépéseként átirányítunk a PayPal™ oldalára, ahol a PayPal™ felhasználónévvel és jelszóval bejelentkezve tudod jóváhagyni a rendelés összegét.

Átutalás
Lehetőség van, hogy a megrendelt termék(ek) ellenértékét átutalással egyenlítsd ki. Ebben az esetben a rendelést visszaigazoló e-mailben kapsz egy díjbekérőt, ami alapján át tudod utalni a rendelés összegét az OTP Banknál vezetett 11738015-21462724 számlászámunkra. Amint a pénz megérkezik a bankszámlánkra, e-mailben megkapod a rendelésről a végleges számlát (ami természetesen további fizetési kötelezettséget nem jelent), és gondoskodunk róla, hogy a csomag minél előbb eljusson hozzád.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.